За нас

Адвокатско дружество Димитров и партньори

Адвокат Слави Димитров основава адвокатска кантора „Димитров и Партньори“ през 1993 г. През 2011 г. адвокатска кантора „Димитров и Партньори“ се преструктурира в Адвокатско дружество „Димитров и Партньори“.

Екипът на Адвокатско дружество „Димитров и Партньори“ се състои от адвокати с голям опит в различни области на правото, придобит е в съдебната система, публичния и частния сектор. Това позволява да се обхванат почти всички отрасли на правото, което улеснява клиентите на едно място да получат юридическите съвети, от които се нуждаят.

Адвокатско дружество „Димитров и партньори“ е член на различни международни организации, които имат добре развити мрежи от адвокати, адвокатски кантори и международни компании с офиси и клонове в различни страни от Европа, Северна и Южна Америка, Австралия и Южна Африка, което ни позволява да предоставим на нашите клиенти бързо, пълно и качествено международно съдействие.

Нашите корпоративни клиенти използват услугите ни в областите на търговското право, изготвяне на договори, преговори при сключване на договори с различна насоченост, включително и при сделки за имоти, получаване на кредити от банки, регистрация на
фирми, провеждане на процедура по несъстоятелност и други, за да гарантират отличното развитие на своя бизнес. Ние помагаме и на физически лица, като им предоставяме услуги в областите на гражданското, административното и наказателното право. Дружеството се стреми да бъде гъвкаво в променящата се среда и новите предизвикателства.

Клиентите ни могат да разчитат, че ще получат лично отношение, индивидуален подход при консултация и процесуално представителство винаги когато имат нужда.