Извънредно съобщение от Адвокатско дружество Димитров и партньори

Септ. 13, 2020

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме Ви, че напоследък се е появил сайт с представяне Адвокатско дружество Димитров и партньори, като чрез него се предлагат адвокатски услуги. Не са посочени адвокатите, които стоят зад сайта. Посочваните в интернет пространството адреси, свързани със сайта, постоянно се променят– ул. Лавале, Гладстоун, Алабин и други.

Горният сайт изглежда като близка реплика на нашия и използва и лого силно наподобяващо нашето.

Нашето дружество е регистрирано през 2011 г. в Софийска адвокатска колегия, няма нищо общо с друг сайт, различен от настоящия, и с адреси на ул. Гладстоун, Лавале или Алабин, като единствено ползва адрес в гр. София на бул. Евлоги и Христо Георгиеви № 65, ет. 3, ап. 7, а адвокатите, които работят в дружество Димитров и партньори са посочени на нашия сайт с техните данни и снимки.

Ние не ползваме глобалната социална мрежа фейсбук, докато сайтът, с име на дружество като нашето, я използва.

Нашите стационарни телефони са +359 2 987 61 51, +359 2 987 61 88, +359 2 987 61 44 (тел. и факс) и са посочени на нашия сайт www.dp-lawfirm.com, а нашият имейл е office@dp-lawfirm.com, също посочен на сайта ни.

Правим това съобщение, за да предпазим компаниите и физическите лица от обърквания на наименования и лица, както и за ясно разграничение.

Моля да имате предвид, че единствено нашето адвокатско дружество Димитров и партньори с това наименование е регистрирано надлежно за София според изискванията на Закона за адвокатурата в Софийска адвокатска колегия.

Компаниите и физическите лица следва да знаят, че всички адвокати и адвокатски дружества, осъществяващи своята дейност като такива, се вписват в регистъра на съответната колегия, като за София това е Софийска адвокатска колегия.